No el trobaré a faltar

No el trobaré a faltar… Com tots, aquest any ha tingut els seus bons moments i ara recordar-los m’agrada. Però no el trobaré a faltar.
M’ha allunyat de gent que m’estimava molt i m’ha obligat a fer-me més dura, més pacient i menys rencorosa. Però no el trobaré a faltar.
M’ha portat  persones que ara sento molt properes i m’ha ensenyat a ser més constant i decidida i a prendre decisions valentes però doloroses. Però no el trobaré a faltar.
M’ha ensenyat a gaudir amb el que tinc i a veure que no és poc en els temps que corren i a valorar el temps per fer coses i el temps per no fer res. Però no el trobaré a faltar.
M’ha regalat música i bons llibres, teatre i algun que altre concert. M’ha deixat compartir l’alegria i la il·lusió dels petits i formar així part del seu camí. Però no el trobaré a faltar.
I ara recordo les poques però intenses tardes de sofà i manteta, Venècia i les nits d’estiu, les cançons amb la princesa o la pell de gallina veient-la ballar un tango, els nervis en els partits dels nois, les converses sinceres amb “les Girls” o els neguits i les històries impossibles dels dinars amb “les Bruixes”, o les bones estones amb els “BB”, la companyia de JC i la tendresa infinita de l’Ann. I sobretot aquella escalfor natural que només et pot donar el qui més estima…

I malgrat tot… el 2013 va obrint la porta per marxar. I no el trobaré a faltar. Em deixa tot el que vull a prop meu i el consol dels records de tot allò que s’ha emportat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s